top of page

Pauze

Veilige ruimte voor rust en herstel

Fotofolies x kirstendehaes-96_edited.jpg

Een pauzesessie is een moment van diepe rust en herstel. Ik begeleid jou in restoratieve yogahoudingen, waarin je volledig ondersteund wordt door kussens en dekens en waarin je diep kan ontspannen.

Er wordt opening en ruimte gecreëerd in je lichaam. Waar er spanning is, komt zachtheid. Waar het vastzit, gaat het weer stromen.

Je mag je overgeven aan de houdingen en hulpmiddelen die hier al het werk voor jou doen. Zo kan je zakken naar een staat van diepe rust, waarin je kan loslaten, ontspannen en weer opladen. 

Het is een moment van zijn in plaats van doen. 


VOOR WIE?

Voor jou:

als je op zoek bent naar een veilige plek waar je mag rusten en waar je je zorgen even buiten de deur mag laten.

als je verlangt naar een moment waar je even niets hoeft te doen, waar je best doen niet belangrijk is en waar jij het bent die gesteund en gedragen wordt.

als je wil oefenen om te vertragen en meer uit je hoofd en in je lichaam te komen. als je ruimte wil maken om meer voeling te krijgen met wat er bij jou vanbinnen leeft.

als je last hebt van vermoeidheid of spanningsklachten (fysiek of mentaal) en jouw lichaam wil ondersteunen om stress te ontladen en je zenuwstelsel tot rust te brengen. 

als je last hebt van hoofdpijn, slaapproblemen, hormonale schommelingen en je op een zachte, maar effectieve manier de balans in je lichaam, je zenuwstelsel of je hormonaal systeem wil bevorderen.

PRAKTISCH

Je ontvangt:

- een vragenlijst vooraf die peilt naar je noden en vragen.

- een kort gesprekje voor de sessie

- individuele restoratieve yogasessie van ong. 75 minuten volledig op jouw maat

Je betaalt:

75 euro voor een eenmalige sessie

Adres: Reload Studio, Lusthovenlaan 9, 2640 Mortsel.

Al het materiaal is ter plaatse aanwezig, zodat je zelf nergens aan hoeft te denken.

De sessies gaven me tijd die echt voor mezelf was, wat in het begin wat onwennig voelde, maar ook veel voldoening gaf. Ik merk dat ik na een sessie vaster slaap 's nachts. 
Tijdens de sessies heb ik duidelijk ervaren dat het moeilijk is voor mij om controle los te laten. Ik voel me gesteund om hier samen met jou mee aan de slag te gaan.

Fotofolies x kirstendehaes-101_edited.jpg

In the space, the pause, between this breath and the one that follows,
you have made a home inside me

T.K. Gregson

bottom of page